Acest anunt a expirat

Suport Stand Adeziv SpinPop pentru telefon Nebula Purple Galaxy
Ce sunt accesoriile SpinPop?


PopMobile sunt cele mai noi accesorii care se ataseaza telefonului tau pentru o prindere mai buna a acestuia. Adauga un SpinPop, sau o pereche de SpinPop, pe spatele oricarui dispozitiv mobil pentru a-i transforma capabilitatile. Acestea sunt extensibile pentru a-ti sari in ajutor doar atunci cand ai nevoie de mai mult suport. Indeparteaza PopMobile-ul tragand usor la baza, iar dupa aceea il poti repozitiona si reatasa oricand iar si iar. Vei avea mereu aceeasi prindere si sprijin de care ai nevoie. PopMobile nu reprezinta doar un minunat suport pentru telefoane, ci poate transforma si modul in care tii tableta, facandu-l mai confortabil si sigur. Chiar daca iti plasezi SpinPop-ul pe un Nintendo 3DS pentru a te juca, pe GoPro pentru o aderenta suplimentara in apa, sau pe oglinda din camera pentru a-ti atarna bijuteriile, vei descoperi usor ca posibilitatile sunt nelimitate. Mai mult decat atat, daca iti atasezi doua SpinPop poti sa preiei controlul asupra castilor tale. Doar infasoara cablul in jurul lor si nu vei mai avea de-a face cu fire incurcate.


Nu mai pierde aderenta asupra telefonului sau tabletei tale de acum inainte. Da click pe „Adauga in cos” pentru a-ti comanda SpinPop-ul extensibil. SpinPop te ajuta sa redescoperi capabilitatiile telefonului tau.


  • Ai o prindere sigura in timp ce scrii mesaje, efectuezi apeluri, faci poze sau selfie-uri – si e un accesoriu compatibil cu toate smartphone-urile si tabletele
  • Functioneaza perfect si sunt foarte practice atunci cand vrei sa vizualizezi videoclipuri in modul orizontal, sa navighezi pe internet, sa scrii mesaje, sa te joci, sa trimiti poze pe grup sau pur si simplu esti pe Facetime sau Skype.
  • Iti permite sa iti relaxezi mana in timp ce iti tine in siguranta telefonul – nu iti mai scapa niciodata telefonul pe jos din cauza pierderii aderentei
  • Adeziv avansat reutilizabil – adezivul repozitionabil, lavabil se prinde de majoritatea dispozitivelor si a huselor (nu se va prinde de cateva huse impermeabile sau din silicon)

Stare Nou
Producator SpinPop
Acest anunt nu are inca comentarii. Doriti sa postati unul ?
    Locatia produsului:
    Judet: Bucuresti
    Oras: Bucuresti