Acest anunt a expirat

Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N, Cutie si firmware in limba romana!


Router-ul TL-WR841N 300Mbps Wireless N este un dispozitiv ce ofera conexiuni cu fir si wireless, fiind proiectat pentru utilizarea cu echipamente de retea atat pentru acasa, cat si pentru birouri mici.


Folosind tehnologia 2T2R MIMO Technology, TL-WR841N ofera o performanta exceptionala in mod wireless, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP si jocuri online.


Viteza maxima de transfer oferita este de 300Mbps.


Ofera o atenuare sporita a pierderilor de date pe distante mari precum si prin obstacole din birouri si apartamente, chiar si prin peretii din fier-beton.


Semnalul puternic pe distante mari permite conexiuni fara intreruperi, ceea ce dispozitivele traditionale 802.11g nu pot oferi.Router-ul are capacitatea de a lucra fluid si fara intarzieri cu majoritatea aplicatiilor ce necesita o latime de banda mare, incluzand apelurile VoIP, streaming video si jocurile online.


Clear Channel Assessment (CCA) evita automat conflictele dintre canalele de comunicatie, datorita functiei incorporate de selectie automata a canalelor libere pentru a realiza cea mai performanta transmisie wireless.


TL-WR841N asimileaza avantajele tehnologiei “channel-binding” - astfel poate fi stabilita o legatura intre canale si pot fi utilizate doua canale simultan pentru transmiterea datelor, viteza crescand considerabil in acest caz 


 


Standard Wi-Fi: 802.11 n
Porturi LAN: 4 x RJ-45
Porturi WAN: 1 x RJ-45
Rata de transfer Ethernet: 10/100
Securitate: WEP 64/128 bit
WPA, WPA2
Firewall
Filtrare adrese MAC
Antena: 2 x antena externa 5 dBi
Frecventa (GHz): 2.4
Rata de transfer WI-FI: 300Mbps
Port USB: Nu
3G: Nu
4G: Nu
Alimentare: 9V / 0.6A
Dimensiuni (mm): 192 x 33 x 130
Acest anunt nu are inca comentarii. Doriti sa postati unul ?

  Livrare Personala

  Livrare gratuita
  Livrare in ziua lucratoare curenta in showroom Str. Sfanta Treime sau prin servicii de curierat in maxim 2 zile lucratoare.

  Urgent Curier

  Livrare gratuita

  Cargus

  Livrare gratuita

  Locatia produsului:
  Locatia nu a fost specificata