Patut pliant cu 2 nivele SleepWell Blue379.00 LEI
Printează!
Adresă:
,

Publicat:
01.11.2016

Informații de contact:
Bebefast
0728.414.300
Descriere:

Patutul pliant este un accesoriu foarte util si la fel de confortabil pentru copii ca si un patut normal. Patutul Sleepwell de la BabyGo se transforma cu usurinta intr-un tarc de joaca vesel, odata ce bebelusul este destul de mare! Pe langa spatiul pentru somn sau joaca, Sleepwell include si o masuta de infasat , un buzunar pentru depozitarea diferitelor accesorii ale bebelusului, si o ‘usa laterala’ cu fermoar; astfel copilul va putea intra si iesi singur. Pachetul mai include: o geanta de transport, un nivel suplimentar, precum si o bara de jucarii pentru distractia bebelusului.

Patutul poate fi utilizat ca si patut cu doua nivele, (are o salteluta inclusa), dupa care poate fi utilizat ca si tarc de joaca (dupa eliminarea tuturor accesoriilor).

Caracteristici:

Masuta de infasat este foarte utila pentru mamica si sigura pentru bebelus.

Masa de infasat este detasabila (se ataseaza cu centuri).

Buzunarul lateral
permite depozitarea lucrusoarelor bebelusului aproape de acesta (ulei de masaj, crema, scutece, servetele, etc.).

Partile laterale ale patutului sunt confectionate din materiale transparente, care permit atat circulatia aerului, si mentinerea unei temperaturi ideale in interiorul patutului, cat si supravegherea cu usurinta a bebelusului.

Nivelul superior este pozitionat la o inaltime care sa-i usureze munca mamicii, cand il aseaza/ridica pe bebelus in patut.

Bara de jucarii il va inveseli pe bebelus cu jucarioarele de plus.

Geanta de transport pentru patut este foarte utila in calatorii, la pliere patutul este foarte compact.

Doua dintre piciorusele patutului sunt prevazute cu roti cu sisteme de blocare, pentru a fi usor de mutat, iar 2 dintre picioruse sunt fixe, pentru o stabilitate crescuta.

Tarcul de joaca este dotat cu ‘usa laterala’ cu fermoar, asa incat copilul poate intra si iesi cu usurinta, fara a se accidenta.

Patutul are un schelet metalic si foarte stabil.

Corespunde normelor de siguranta EN 716.

Greutate maxima admisa: aprox. 15 kg (aproximativ 0 –  4 ani).

Dimensiuni: L 120 cm x l 60 cm X H 83 cm