ORGANIZATOR 70X60 BUFNITA GRI 89.00 LEI
Printează!
Adresă:
,

Publicat:
11.12.2016

Informații de contact:
Bebefast

Acest anunt a expirat

Descriere:

Organizatorul de accesorii pentru patutul bebelusului este foarte util, deoarece va permite sa va organizati toate accesoriile intr-un mod ordonat! Bebelusul are nevoie de multe obiecte, accesorii, ustensile mici – pe care mamica le va utiliza zilnic, iar Organizatorul va fi extrem de util in activitatea zilnica alaturi de bebelus, fie ca este vorba despre schimbatul, baiata bebelusului sau toaletarea lui zilnica.

Caracteristici

Organizatorul este dotat cu buzunare multiple, special concepute pentru toate accesoriile bebelusului. Cele doua randuri, a cate 3 buzunare fiecare ofera spatiu pentru toate accesoriile bebelusului.

Organizatorul este sigur, practic si util pentru ca:

1. Este realizat din materiale hipoalergenice certificate. Densitatea materialului a fost conceputa pentru a mentine forma si structura stabila a organizatorului.

2. Materailul permite spalarea constanta, ori de cate ori este nevoie.

3. Organizatorul are mai multe buzunare, potrivite pentru diferite tipuri de accesorii (scutece, cosmetice, ustensile, etc). Cele 6 buzunare incapatoare vor ajuta mamica sa-si organizeze mai usor activitatile zilnice alaturi de bebelus.

4. Organizatorul este potrivit atat pentru patut de 120X60 sm, cat si pentru varianta de 140X70 cm – modalitatea de prindere fiind foarte facila.

Dimensiuni: 70X60 cm.