Acest anunt a expirat

Imprimanta Laser Monocrom XEROX 3600N, Retea, USB, 40 ppm

Imprimanta Laser Monocrom XEROX 3600N
Performanța rapidă de imprimare, de până la 40 de pagini pe minut, oferă rezultate excelente şi transformă imprimanta second hand XEROX 3600N într-un dispozitiv foarte prietenos şi util. Timpul de ieşire pentru prima pagină este de doar nouă secunde, ceea ce înseamnă că întreg procesul de printare se va desfăşura în timpi foarte scurți.

Imprimanta aduce în prim-plan performanța superioară, ce poate fi atinsă chiar şi cu produse ce nu au prețuri exorbitante. Chiar şi paginile foarte încărcate grafic vor fi imprimate în acelaşi timp scurt, acest lucru fiind posibil grație procesorului de 400 MHz, robust şi foarte eficient. Mai multă viteză, caracteristici la fel de bune cu a altor imprimante, însă la un preț cu totul diferit, unul cu mult mai mic.


SECURITATEA ESTE PRIORITARĂ


Funcțiile speciale de securizare garantează şi că imprimanta se va conecta doar cu aparatele dorite, dar şi că aceasta nu va fi manevrată fără ştirea dumneavoastră. Documentele pe care urmează să le tipăriți vor fi în siguranță, grație protocoalelor IEEE 802.1x, SNMP 3.0, HTML. În plus, imprimarea poate fi securizată şi pusă pe pauză, până la momentul introducerii codului PIN, cod ce va fi stabilit de către utilizator. Alegeți imprimanta laser monocrom XEROX 3600N, iar aceasta în mod cert vă va satisface cel mai bine nevoile.


Format: A4
Imprimanta: DA
Tehnologie: Laser
Mod tiparire: Monocrom
Viteza de printare alb/negru: 40 ppm
Rezolutie la printare (dpi): 1200 x 1200
Memorie RAM standard (MB): 128
Procesor (MHz): 400
Interfata: USB si RJ-45
Tip consumabil: Cartus toner
Consumabile: 106R01370 - 7000 pag.
106R01371 - 14000 pag.
Alimentare hartie: 250
Dimensiuni (W x D x H): 399 x 478 x 384 mm
Sistem de operare: Windows
Linux
Mac OS
Acest anunt nu are inca comentarii. Doriti sa postati unul ?

  Livrare Personala

  Livrare gratuita
  Livrare in ziua lucratoare curenta in showroom Str. Sfanta Treime sau prin servicii de curierat in maxim 2 zile lucratoare.

  Urgent Curier

  Livrare gratuita

  Cargus

  Livrare gratuita

  Locatia produsului:
  Locatia nu a fost specificata