Share
Sfaturi de siguranta
Cititi descrierea anuntului cu atentie.
Aveti mare grija la anunturile cu descriere irelevanta sau exagerata , poate fi o inselatorie.
Nu platiti in avans , riscati sa fi-ti pacalit

Husa slim Spigen Thin Fit Samsung Galaxy Note 8 Orchid Gray
Durabile dar in acelasi timp foarte usoare, carcasele din noua colectie SPIGEN Thin Fit pentru Samsung Galaxy Note 8, ofera protectie premium intr-un design slim si elegant. Proiectata cu precizie, carcasa Thin Fit a fost conceputa pentru o potrivire perfecta. 

 

 • Material de protectie din policarbonat
 • Acoperita cu un strat mat si fin la atingere, pentru cresterea aderentei
 • Acces la toate porturile si functiile telefonului
 • Creata special pentru Samsung Galaxy Note 8

 

Spigen Thin Fit este o carcasa dura din policarbonat. Duritatea, greutatea si calitatile non-toxice ale materialului folosit fac din Thin Fit o solutie ideala in ceea ce priveste siguranta telefonului Samsung Galaxy Note 8. 

Carcasa Spigen Thin Fit este acoperita cu un strat mat si fin la atingere, care mareste aderenta. Mai mult decat atat, stratul de uretan din componenta are rolul de a preveni decolorarea in timp a carcasei.

Potrivindu-se perfect cu designul telefonului, Thin Slim pastreaza Samsung Galaxy Note 8 la fel de slim si usor cum a fost proiectat initial.

Carcasa optimizeaza utilizarea porturilor si a functiilor telefonului Samsung Galaxy Note 8. Pentru un acces facil, Thin Fit are decupaje pentru portul de incarcare sau jack, camera si butoane.

Note 8

A fost proiectata avand Samsung Galaxy Note 8 in minte, astfel se pliaza perfect pe telefon si ii scoate in evidenta caracteristicile pentru ca tu sa te bucuri de designul elegant al telefonului. Acest anunt nu are inca comentarii. Doriti sa postati unul ?

  Adauga comentariul tau

  Numele real sau utilizatorul
  Nu va fi publicat
  Review, feedback sau intrebare
  *
  Acest camp este obligatoriu
  Refresh
  Scrieti mesajul mai jos:

  Clear
  Locatia produsului:
  Locatia nu a fost specificata